Höstmys

Idag ligger dimman som ett vått täcke över hela Kulleryd med omnejd! Att tänka sig att det är Första Advent om bara fyra dagar verkar osannolikt! Det känns högst o-adventigt både ute och inne!
Till helgen kommer ljus och stjärnor fram för att få lysa upp mörkret lite och skapa små rum av ljus i våra liv! Ett enda ljus verkar ganska oansenligt, men vi vet ju att det faktiskt kan lysa upp ett helt rum och ge oss en känsla av trygghet, värme och närhet! Så förringa aldrig det lilla i livet! Kanske är det just det allra minsta ljuset som lyser klarast och varmast! ❤
Ta vara på de små sakerna i livet – ett leende, ett vänligt ord, en varm blick, fika med en vän, barnens snabba men kärleksfulla kram….
Vi tog vara på dagen och skapade lite adventsstämmning i höstdimman med att göra några kransar och fina ljusarrangemang! För även om det är blött och dimmigt så har skogen mycket underbart att erbjuda!! 🙂

Kram Catharina

IMG_3944.JPG

IMG_3746.JPG

Annonser

En reaktion på ”Höstmys

  1. ….just nu kl. 21.35 har vi kollat in Din blogg. Trevligt upplagd och en trevlig presentation av familjens plan för Skolan. Vi ser fram emot kommande händelser./Kram från Ulla och Pappa G.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s