Kaffe och isolering

Tur att jag har haft finaste vännen på fikabesök idag, annars hade jag blivit galen på allt damm som ligger överallt just nu!! Kaffe, frallor och samtal om livets berg- och dalbana funkade bra som avledningsmanöver! 🙂 ❤

Idag har de varit och isolerat gympasalen. (vi får nog sluta säga gympasalen för snart är det tre rum istället för en gympasal…)
Den isoleringen betyder att vi har ekofiberlösull överallt!!
Men det betyder å andra sidan också att vi har kommit ytterligare ett steg framåt! Det är härligt!!

I köket har det idag kommit upp OSB-skivor på en del av väggen, och en liten snutt panel i ett hörn! Nu kan man ana hur det kommer att bli!

IMG_4589.JPG

IMG_4590.JPG

Ibland tänker vi att vi kanske borde göra mer själva! Att det skulle spara pengar, att det är mer känsla när man har gjort allt själv…. Men det skulle ta evinnerliga tider om vi skulle göra det mesta själva, och det skulle faktiskt inte bli lika bra! Snickarna är trots allt proffs på det här!
Dessutom skulle D få göra det mesta av arbetet eftersom min ork är mindre än jag önskar…. Och det har slitit tillräckligt på honom att han har fått dra ett tungt lass i två år, och fortfarande får göra det till viss del! Så vi har släppt det där präktighetssyndromet och prioriterar att orka, och att hinna vara tillsammans när vi inte jobbar! Då blir dessutom det vi själva gör av renoveringen desto roligare att göra!

Det finns också en sak som är 100% säker; här finns gott om projekt och arbete för oss att göra ändå, när snickarna är klara!! Typ resten av livet är här sysselsättning på ett eller annat sätt! 😉

Till exempel väldigt många fönster som ska renoveras, kittas och målas…

IMG_4595.JPG

Men just ikväll blir det till att städa bottenvåningen för att slippa dra isoleringen med oss upp! Så jag går väl och gör det!

Ha en skön kväll alla fina! ❤
Vi ses imorgon!

Kramar Catharina

IMG_3995.JPG

IMG_4584.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s