En himla massa kök

Hej alla fina! 💕

Hoppas att er fredag har varit bra! Det har varit mycket prat om solförmörkelsen idag, men där jag befann mig var det så mulet ,och lite disigt, så jag tror inte att det syntes så mycket! 

Istället har jag varit och fikat och ätit lunch med en fin vän! När vi ses träffas vi på caféet så tidigt att vi brukar börja med kaffe, eftersom man inte kan beställa mat förrän efter kl 11, och sen fortsätter vi med lunch!! Mysigt och lite lyxigt! Och så hinner vi ju avhandla många livsviktiga frågor!! ☺️

När jag kom hem i eftermiddags så hade det hänt en massa i nya köket!! Vatten och avlopp inkopplat, foder satta på alla fönster, fönsterlister och bröstlister på plats!! Åh!!! Det blir så himla fint!! Så ikväll får ni lite bilder från köket! De är tagna med mobilen när det hade börjat skymma, så kvaliteten är väl inte så bra…. Vi har ju liksom ingen el än, och bygglampor ger sådärbra ljus!! 

Men varsågoda! Vårt drömkök – nästan färdigt!! Smygar och foder ska målas med vit linoljefärg, som övriga lister och panel!

Och på ”köksön” (som inte är någon ö….) blir det pärlspont som ska målas vit….Tyvärr kan vi ju inte äta middag där nere än, men det går ju lika bra i vårt ”gamla kök” som egentligen inte heller är så gammalt! Tokigt med ett hus med två kök – nej tre, för vi har ju det gamlagamla också!!

Ha en underbar kväll!! Det ska vi ha!! ❤️❤️❤️

Kramar CatharinaJapp!! Det är troligtvis förutsättningen för att ge sig på ett sånt här projekt som vårt hus!! 😊❤️Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s