Inneboende hantverkare och rymmande hundar kan man bli trött på

Äntligen kom solen! På sociala media såg det i förmiddags ut som om alla hade sol, utom jag!! Men vid lunch kom den! Så jag och hundarna tog en tur upp i kohagen och utforskade lite nytt område. Jag älskar naturen häromkring; bokskog, ekar och enar, klippor i hagarna och skogen, och så havet förstås! Klipporna vid havet! Jag älskar att ta mig fram längs havsbandet genom att hoppa på stenar och klippor! Idag blev det mer hoppande över björnbärsbuskar…..vilket inte är helt lätt med kopplade hundar, varav en hoppar över grenarna och den andra kryper under! Vi var inte direkt synkade i vårt strövtåg idag kände jag! 

När vi kom hem passade Zilke (storpudeln) på att smita ut igen! (nackdelen med att ha hantverkare i huset är att dörren inte alltid är stängd….och att jag inte alltid har koll på när den inte är det…) Det är nackdelen med att ha en hund som älskar att springa och att jaga, och med att inte ha ett staket! Fördelen var att det enda han kunde jaga idag (som var inom synhåll) var gäss! Och gäss kan man inte jaga så länge om man inte själv kan flyga! Vilket han troligtvis önskade hett att han kunde!! Så han tog en tur ut på ängen, skrämde alla gässen och kom tillbaka igen! Nu behöver han i alla fall ingen mer motion idag!!

Av lådskruvandet i köket har det inte blivit så mycket än så länge. Jag orkar inte riktigt vara där nere samtidigt med snickarna, för det låter så himla mycket om dem! Dels för att de sågar och dels för att de alltid har radion på – högt! Idag håller de i alla fall på att koppla ihop köksfläkten med fläktröret och få upp en fläktkåpa på taket! I mitt huvud skulle det bli superfult med den kåpan, men det är rätt okej faktiskt. Troligtvis kommer ingen att tänka på att den är där! Som med så mycket annat! Man tänker själv på det för att man vet att det finns där, men ingen annan ser det!

Lister och foder kommer upp i snabb takt nu, och det känns som om perioden med ”inneboende” hantverkare (de är ju här så mycket att det känns så!!) närmar sig sitt slut! För denna gången….

Idag hade jag hoppats på att ”kakelmannen” skulle komma och sätta kakeln…… men det är ju två arbetsdagar kvar före deadline innan lördagen…. 

I eftermiddag ska jag fixa lite inför morgondagen då vårt ”lilla” barn fyller 18! Helt galet! Känns väldigt konstigt att inte ha någon som är liten längre – att bara ha vuxna barn! Och särskilt som vi är så himla unga! 😉

Ha en härlig eftermiddag! Jag hoppas att du har sol att njuta av där du är!! Annars får du hitta något annat i vardagen som gör dig glad!! ❤️❤️❤️

Kramar CatharinaDörrfoder på plats!! Det ska sitta ”skurklossar” längst ner, det är därför fodren slutar så konstigt! Klossar och golvlister kommer inte på plats förrän golvet är slipat!Sommarlängtan!!! Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s