Livet före och efter…Hej!! Det har inte blivit mycket skrivet den här helgen – först hade vi två intensiva dagar med förberedelser och fest, och idag har jag inte gjort mycket mer än gått med hundarna i ösregnet, legat på soffan och sovit och ikväll blev det film med familjen, ihopknökade i J’s säng! Mysigt och alldeles lagom ansträngande! 

Så ikväll får det bli en liten söndagshälsning med några bilder från köket – förstås! Jag förföljer er med vårt älskade kök!! 🙂 

Våra fina strömbrytare från RenovaIkväll satte vi upp fönsterlampor i två av fönstren! Det är inte helt lätt att bestämma vilka fönster det är snyggast att sätta dem i, men det här blev rätt bra…..tror jag….Ja, vi fick ju alla lådfronter på plats i fredagskväll!! Och nu är jag nog överrens med dem…..slutligen! De ser mer varmt beigeaktiga ut, istället för rosa, nu när lampor och spotlights har kommit upp och ger ett mer normalt ljus i rummet! Så jag börjar acceptera att det inte blev ett vitt kök…men att det blev bra ändå!! Just nu är hela köket fyllt av tulpaner och vackra rosenbuketter, och jag försöker njuta så mycket som möjligt av dem!! Hoppas att din helg har varit härlig!! ❤️ Vår helg har varit superfin!!! Men nu är det ändå rätt skönt att börja en ny vecka! Det har lite varit ”livet före och efter födelsedagsfirandet”! 🙂 Nu tar vi ny riktning och ser framåt mot nya delmål! Samtidigt som vi njuter av det delmål vi har uppnått!!

Glöm inte att stanna upp och njuta – lite varje dag – av de små sakerna i vardagen!!! ❤️❤️❤️

Godnatt och sov gott!! Vi ses imorgon!

Kramar Catharina 

P.S. Följ gärna kullerydsskola på Instagram också! 💕Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s