Tack för att ni finns đŸ’•

IkvĂ€ll vill jag börja med att sĂ€ga tack, och skicka massor av kĂ€rlek till alla er som har lĂ€st, delat, gillat och skrivit fina ord om mitt inlĂ€gg igĂ„r!! ❀ Jag har sagt det innan, och jag sĂ€ger det igen: utan er hade mina ord inte varit nĂ„gonting mer Ă€n tankar i mitt huvud! Det vĂ€rmer sĂ„ otroligt mycket att mina tankar, ord och funderingar fĂ„r betyda nĂ„got för nĂ„gon annan!! 💕

Era ord och gillningar betyder extra mycket just nu eftersom de hjĂ€lper mig att orka! För tillfĂ€llet Ă€r jag lite som i en bubbla och orkar inte riktigt ta mig ut ur den för att möta mĂ€nniskor och prata med mĂ€nniskor. TyvĂ€rr en lĂ„ngdragen och Ă„terkommande effekt av utmattningssyndromet. Men hĂ€r i bloggen fĂ„r jag anvĂ€nda det som fortfarande fungerar, det jag Ă€r bĂ€st pĂ„ just nu; det skrivna ordet! Och jag fĂ„r dela med mig av de tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud – nĂ€stan alltid! SĂ„ tack för att ni finns och vill lĂ€sa det jag skriver!

ï»żï»ż

PĂ„sken har för oss varit lugn och stillsam! Av de skĂ€l som jag skrev om innan, och för att jag har dragits med en envis huvudvĂ€rk som har pendlat pĂ„ skalan mellan ettrig och migrĂ€n….. Men nu hoppas jag pĂ„ att min LĂ„ngfredag snart ska övergĂ„ i PĂ„skaftons vĂ€ntan – för före PĂ„skdagen kommer ju PĂ„skafton, som en vĂ€ntan pĂ„ PĂ„skdagens glĂ€dje och fest! DĂ€r Ă€r jag inte riktig Ă€n – men jag försöker att alltid hitta nĂ„got bra med varje dag, och jag tror att vi mĂ„r bĂ€st nĂ€r vi Ă€r nĂ€rvarande i nuet, Ă€r dĂ€r vi för tillfĂ€llet befinner oss, och gör det sĂ„ bra som det gĂ„r utifrĂ„n de förutsĂ€ttningar vi har!! 

Som jag skrev för nĂ„gra dagar sedan sĂ„ har vĂ„rt liv mycket handlat om allt som skulle hĂ€nda före den dagen dĂ„ vi skulle fira J! Vi skulle bli tillrĂ€ckligt klara med köket för att kunna ha fest hĂ€r, och vi skulle förbereda festen. Nu Ă€r vi pĂ„ ”andra sidan” om det mĂ„let, och nu har vi nya delmĂ„l. Den hĂ€r gĂ„ngen handlar det om 2-3 veckor framĂ„t i tiden och det Ă€r bara smĂ„saker jĂ€mfört med innan!! SĂ„ nu blir tempot mer behagligt och vi ska njuta av vĂ„rt vackra kök och vĂ„rt fina hus! Njuta av att fĂ„ bo och leva hĂ€r! Innan det Ă€r dags för nĂ€sta etapp i renoveringen…. Men den tar vi dĂ„! Första vila, lugn och balans!!

Jag önskar att du ocksĂ„ kan stanna upp och njuta av nuet, av livet! Vara dĂ€r du Ă€r just nu, och se och ta vara pĂ„ det som ger livet mening! Ta hand om dig sjĂ€lv! ❀❀❀

Kramar Catharina

Nu börjar den tiden dĂ„ vi kan njuta av de mest underbara solnedgĂ„ngar! Och nu kan vi njuta av dem frĂ„n vĂ„rt kök!! 

ï»żï»ż

ï»żï»żBaksidan pĂ„ vĂ„rt hus, dĂ€r vi snart kan sitta och Ă€ta frukost ute!! 😊💕

ï»ż

Annonser

2 reaktioner pĂ„ ”Tack för att ni finns đŸ’•

  1. Tack för att Du finns ! Genom din blogg och dina kloka ord stannar jag upp och pÄminns om att inte bara rusa pÄ. Det Àr sÄ lÀtt nÀr man kÀnner sig starkare, att bara köra pÄ *som innan*. Jag faller tillbaka i invanda mönster. Men du pÄminner mig om att stanna upp och vara försiktig.

    Varm Kram ♄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s