Skurgolv och barndomsminnen Åh!! Jag vet inte vart den här dagen tog vägen!! Den har bara rusat iväg! Vid lunch fick vi besök av en go’ barndomsvän till mig! Det är himla roligt att hitta varandra igen efter sådär en 30 år!! Nu är det ett år sen vi sågs, så det blev uppdatering av det senaste årets händelser i våra liv, och en del minnen från när vi var små! 😊💕Ikväll har vi påbörjat ett av de jobb som vi nog har sett fram emot mest den senaste tiden…..vi har börjat såpskura köksgolvet!!!!! Det känns så bra att behandla golvet på ett naturligt och väl beprövat sätt – med linoljesåpa! Så som man gjorde med trägolven förr, och som många gör med sina gamla fina trägolv igen idag! Än är det svårt att säga hur slutresultatet blir eftersom golvet inte har torkat riktigt, så det får jag berätta imorgon!! Men det luktar gott av linoljesåpa och trä i hela huset!! 

Nu ska vi strax avsluta den här kvällen, och det bästa av allt är att imorgon behöver vi inte ställa någon väckarklocka – för första gången på länge!! Det är såååååå skönt!! 

Sov gott alla fina! Vi ses imorgon! ❤️

Kramar Catharina 💕

Vi kommer att vara proffs på såpskurning när vi är klara med 160kvm golv!! 😉Längtar efter att få se slutresultatet!! Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s