Nu flyttar vi!!!Äntligen händer det som vi har drömt om, planerat och arbetat för i nästan ett år!! För ungefär sju månader sedan började vi riva ner masonit och tretex, och nu har vi det mest underbara kök, matrum och vardagsrum jag kan tänka mig!! Igårkväll såpskurade vi färdigt golvet, och idag har vi flyttat in i vårt nya kök! På riktigt! Vi har ju faktiskt provbott det lite, innan golvsliparen kom. Men nu är det på riktigt! 

Köksbordet är på plats och vi har återigen lånat J’s soffa eftersom vi inte har hunnit köpa våra, så nu känns det helt! Köksbordets underrede och kökssoffan ska målas vita, men det får bli när det blir! Just nu känns det bara så underbart att vi inte måste en massa, utan bara kan njuta av att bo! ❤️❤️❤️ Och så ska vi packa upp alla kartonger som har stått sedan flytten, eftersom det inte var lönt att packa upp dem förrän allt blev klart – dvs nu! 🙂

Imorgon slipas golven i Allrummet och sovrummet klart och sedan kan vi såpskura dem med! Så någon gång i veckan kanske vi kan flytta ner sovrummen också!! 

Det är svårt att göra detta fantastiska rum rättvisa, med sina 80 kvm och 3.40 i takhöjd! Framför allt som jag fotar med mobilen…..men ni får i alla fall en liten aning om hur det ser ut!!

Det finns fortfarande ett och annat som ska göras klart; luckorna på kyl och frys, fästa diskmaskinen, sätta upp hyllor ovanför köksbänken m.m…..men det känns som väldigt små projekt i det stora hela!! 

Nu ska vi njuta av att äta middag här nere! Och tänk……på kvällarna framöver kan vi bara sitta här och hänga! Utan att måla, tapetsera och fixa!!! I alla fall ett tag…… 😉

Ha en skön kväll alla fina!! 💕

Kramar Catharina ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s