Dagens ord – och lite husuppdatering

Hej på er!! Hoppas att dagen har varit bra! Idag har jag bestämt mig för att skippa alla ”tänk om”-tankar, för de kommer troligtvis ändå aldrig att bli verklighet! De här ”tänk om”-tankarna är inte ens av den sorten som kan peppa. Det här är enbart negativa tankar som: ”tänk om jag aldrig kommer att orka jobba…..” ”Tänk om jag aldrig blir bättre än så här….”. Det är tankar som bara sänker, och som ligger i en framtid som ingen vet någonting om!  

Så nu tar jag till mig mantrat som min fina älskade vän skickade idag; TTF – tillit, tålamod och fika!! 😊❤️ Tillit och tålamod är så oerhört viktigt för att slippa frustration och för att låta bli att lägga energi på fel saker – dvs sådant som vi ändå inte kan påverka! Vi får helt enkelt släppa all oro och alla tankar på sådant som vi inte kan förändra och lita på att det kommer att lösa sig! Oftast gör det ju faktiskt det, och det mesta kommer troligtvis inte ens att ske!! ❤️

Och fika – ja det är alltid rätt liksom!! Helst tillsammans med någon man tycker om och under ett samtal kring livets viktiga och oviktiga ingredienser! 😊

På tal om livet och allt vad det innehåller…..så var det ett tag sedan ni fick nån uppdatering på vad som händer här hemma! Vi skulle ju ha paus….. Meeeen, det blir inte alltid som man har tänkt sig, så vi fick skjuta lite på pausen! Nu ska snickarna komma och sätta golvlisterna nästa vecka…..hm hm…..tror vi! Och sedan ska det göras en värdering så att lånen för renoveringen kan placeras. Innan värderingskvinnan kommer vill vi att det ska se snyggt och ordentligt ut på så många ställen som möjligt – förstås! Så nu har D målat farstun, som innan var typ aprikos och beigefärgad! Den är nu vit!! 

Nu är det fullkomligt hopplöst att fotografera ett så litet utrymme, men ni får en liten skymt i alla fall! Dörrarna ska också bli vita framöver….

   
 

I allrummet/biblioteket har det inte hänt så mycket….eftersom bokhyllemålandet har stått stilla några dagar! Men på de här väggarna ska det bli ”platsbyggda” bokhyllor för här ska våra ommålade Billybokhyllor byggas in!! 

   
 

I köket hade vi tillfälligt satt kökssoffan, som nu har fått flytta upp till det gamla köket så att det blir lite mysigt även där! 

  
(När vi får tid och ork ska det bli en mer tidsenlig tapet även i det här köket!)

Här nere har istället det gamla ekskåpet fått flytta in!  

Det som återstår nu är målning av det vi kallar groventrén, och som är ett måste för oss! När man har fyra hundar som drar in en massa grus, ekollon, gräs….men ändå vill ha lite snyggt när det kommer någon – då är det perfekt att ha en groventré till vardags! Den har just nu samma fantastiska färg som farstun hade…. Och gissa vad det blir istället??? Turkos!!!! 😄 Nä, det blir vitt, vitt, vitt!! När vi nu inte kan ha vita möbler så får det bli vita väggar istället!! 

   
 

Till och med de gamla gardinerna sitter kvar! Undrar om det är ända sen skolan var skola och det var juletid?! Nåja, gardinerna tillhör inte de saker vi känner att vi behöver bevara!! 😉

Det var lite av varje idag! Nu skickar jag med er de kloka orden jag fick idag; tillit, tålamod och fika! Det är något vi alla behöver i alla skeden i livet! ❤️ 

Njut av kvällen! 💕

Kramar Catharina

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s