Barncancerfonden – Give Hope 

  
Bland vänner och familjer runtomkring oss finns det några som har kämpat mot barncancer! Våra vänners barn är idag friska, men det gör något med både familjen och barnet som har gått igenom den tuffa tiden av besked, behandling, hopp och förtvivlan – att ha levt, och att leva i cancers närhet bär man med sig hela livet, även sedan man har blivit frisk!

Det enda sättet vi kan bekämpa denna fruktansvärda sjukdom är genom forskning och nya rön! Till det behövs allas vårt stöd! Därför försöker jag så ofta jag har möjlighet att stödja forskningen kring barncancer! Idag gör jag det genom att låna ut ett inlägg till förmån för Barncancerfondens Shop Give Hope.

Vi kan alla bidra på det sätt vi kan – inga insatser är för små när det gäller kampen mot barncancer! Att köpa det fina armbandet från barncancerfondens ”Hoppshop” är ett sätt!

  
Du kan köpa ditt smycke direkt här nedan, en riktigt bra Morsdagspresent om inget annat. Jag har tänkt köpa ett eller två armband! Hur många köper du? Klicka på länken så kan du köpa dem nu!!

https://www.givehope.se/hse/5qq6lPkB

Ha en riktigt fin dag!! ❤️

Kramar Catharina 💕

Lite information om barncancer från barncancerfonden! Ju mer vi vet desto bättre är det! Kunskap är styrka och ju mer vi sprider kunskapen desto fler kan vara med och stötta! Och desto fler barn kan bli friska och får växa upp! ❤️

  
 

Annonser

3 reaktioner på ”Barncancerfonden – Give Hope 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s