Det finns inga ord

Vad ska man säga? Det finns inga ord! Det kunde varit vi. Det kunde varit vem som helst av oss. Som hade varit tvungen att inse att vårt barn aldrig kommer tillbaka. Ondskan drabbar vem som helst. Och vi tänker: det kunde varit vi, det kunde varit vårt barn. Det finns inga ord. Bara sorg, medlidande och empati med familjen, frustration över att världen kan vara så grym – så grym att ett barn, en ung människa, inte fick leva längre än 17 år.

Det hjäper inte att hata. Det ger inte Lisa livet tillbaka. Det hjälper inte att skriva vad man skulle göra med förövarna. Det ger inte familjen sitt barn tillbaka. Det enda vi behöver göra, kan göra, är att låta familjen sörja, utan alla andras åsikter och hat. Det enda vi kan göra är att känna empati, kanske tända ett ljus, för alla dem som drabbas av andra människors ondska. Hat föder mera hat. Låt våra tankar vara hos familjen, vänner och släktingar som har förlorat en dotter, en vän, någon som stått dem nära. Låt våra tankar vara där! Låt kärlek, omtanke och medkänsla vara det som är starkast! 

Det går aldrig att förstå ondskan! Det finns inga ord för det som har hänt! Men vi får aldrig sluta tro på godhet, kärlek och medmänsklighet! ❤️❤️❤️

Mina tankar går ikväll till Lisas familj, men också till alla som dagligen drabbas av människors grymhet och ondska! ❤️

Var rädda om er alla fina! ❤️

Kramar Catharina 💕

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s