En stund i taget 

Hej på er i värmen! Hoppas att ni har det skönt! Här har vi det supervarmt, och även om man inte ska klaga nu när värmen äntligen kommit så känns det som att det kunde varit bara liiiiiite mindre varmt!! När det är så här varmt är det lyxigt att bo på cykelavstånd från havet, och det är där vi har fördrivit några dagar! 

Idag har vi varit hemma, eftersom det finns ett och annat som måste göras trots värmen! Dessutom lyckades vi bränna oss lite igår, så idag var det ganska skönt att tillbringa dagen i skuggan! 😊

För några veckor sedan var vi på handelsträdgården och köpte lite växter – en rhododendron som har blommat med helt fantastiska blommor ända tills nu, två rosenbuskar Nostalgie och en rosenbuske Ingrid Bergman! Nu börjar de snart blomma!! Vår ”gamla” Ingrid Bergman som vi tog med från vår gamla trädgård har redan börjat blomma med sina stora ljuvliga mörkröda blommor! 

   
 

Nostalgieblommorna är vitrosa med en röd/mörkrosa kant! 

   
 

Just nu är det bara till att njuta med andra ord! 💕 På vår tomt har vi ett jättebuskage med jasmin, och när vi har lagt oss på kvällen så kan vi känna den ljuvliga doften som kommer in genom det öppna fönstret! 

  
Den här tiden är det lätt att bara vara, lätt att släppa på måsten och krav! Och jag tänker att det är när vi släpper på det vanliga, släpper på det vi tror att vi måste och bör, släpper på förväntningar och mönster – det är då de största upplevelserna möter oss! Det är då vi är öppna för det oväntade! Det är då vi kan se det stora i de små sakerna! Det är då det kan ske stora saker i vårt liv!! 

Jag önskar oss alla att vi kan släppa in det vanliga, det härliga, det oväntade, och bara njuta av att vara här och nu!! Njuta av att livet är nu, och att det kommer oss till mötes – en stund i taget!! ❤️

Jag önskar dig en underbar kväll!! 😊❤️

Kramar Catharina 💕

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s