Det är okej

Alla förstår inte din resa. Det är okej. De behöver inte förstå, för det är inte deras resa. Det är din.” 

Vi gör alla olika resor genom livet! På olika vägar, med olika hinder, i olika terräng och med olika förutsättningar. En del människor har förmågan att känna empati med andras resa. Har förmågan att se och förstå hur det kan vara för någon annan. Andra har inte den förmågan. Det kan vi inte göra något åt – det ligger hos den som inte förstår. 

Men det är okej. Alla andra behöver inte förstå just din resa! Det viktigaste är att du själv förstår att din resa är din och att du måste göra den på det sätt som fungerar för just dig! Vad andra tänker och tror är helt ointressant! 

Ingen kan göra någon annans resa. Vi kan gå bredvid varandra, våra resor kan vara parallella, men de kan aldrig vara samma. Min resa är min, och din resa är din, även om vi gör den tillsammans. På så sätt kan någon stötta dig på din resa när du behöver det; när vägen är krokig och du inte ser vart du är på väg, när det är hinder ivägen, när du kanske till och med går vilse ibland. Då finns det någon som kan ta dig i handen och finnas där med dig medan du pausar och hämtar andan. Någon som kan visa dig vägen vidare, vägen förbi hindret, vägen tillbaka! 

Det finns alltid de som gör sin resa parallellt med din. Men ingen kan göra just din resa! Den är din, och det är okej om andra inte kan förstå din resa! Ibland får vi vila i det – att bara vi själva vet hur vi har det! Och det är tillräckligt!! ❤️

Var rädd om dig, och njut av din resa – sådana den är!! ❤️

Kramar Catharina 💕

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s