Äntligen hemma 

Det bästa med att åka bort är att komma hem igen!! 😄 Det är så skönt att komma iväg och ”byta diskbalja” ibland! Att bara koppla av utan att behöva titta på tvätthögen eller fönstren eller gräsmattan, och tänka ”jag borde….”! 

Men efter några dagar iväg är det så härligt att få komma hem igen! Och det bästa med den här ledigheten var att vi var iväg på vardagar och har en hel helg kvar här hemma!! 

Idag blev det lite hemmapyssel! Först åkte vi och köpte en golvlampa på Lions. Vi såg den redan förra helgen, men först när vi kom hem kom vi på att den skulle kunna passa vid sofforna! Så idag blev den inköpt! Den hade en förfärligt……osnygg skärm, så den åkte av! Så här blev resultatet:

  
Men vi är fortfarande inte säkra på om den ska vara så här eller om skärmen ska fixas till, eller om vi kanske t.o.m. ska ha två småskärmar…. Det får nog framtiden utvisa!! 😊

D har längtat efter gräsklipparen så han försvann ut i trädgården och gjorde höst – flyttade in trädgårdsmöbler och klippte gräs. Höstpyntandet fixade jag med lite ljung och murgröna. 

   
    
 
Det blev också två limpor bröd och några burkar björnbärssylt! Jag känner mig så himla präktig, men det låter präktigare än det är!! 😊 Sylten tog 10 minuter att koka och bröden tar fem minuter att röra ihop!! Lätt som en plätt att vara huslig och präktig!! 😉 

Vi har hela frysen (det är tur att vi har två frysar!!!!) full med lingon, blåbär och björnbär, och det känns bra att kunna vara självförsörjande på sylt ett tag framöver!! 

Efter denna kvartens präktighet är jag totaldäckad ikväll! Fast det beror nog mer på slarv med den dagliga middagsvilan, som jag fortfarande behöver….. Så nu blir det soffan en stund innan läggdags! 

Om någon blir sugen på att baka det enkla brödet så kommer recept här: 

  

”Ibland börjar en ny väg inte med att upptäcka något nytt…… utan med att se något välkänt med helt andra ögon….”

Kramar Catharina ❤️

   
❤️❤️❤️

 
Älskar vårt kök!! ❤️

  
Här i bakgrunden ser man den ofixade hörnan där kaminen ska stå, och dörrar och foder som ska målas vita! Så visst finns det en del vi behöver åka ifrån ibland! 😉☺️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s