Mitt september 

  
Så har september övergått i oktober! Det känns som om det nyss var sommar, men kanske är det för att september har varit så underbart varm och bjudit oss på en förlängd sommarkänsla! Det var nog välbehövligt. Nu kan vi gå in i hösten med känslan av en lång varm härlig sommar i minnet! 

Mitt september har varit mycket skog och mark. Familj och arbetsträning. Jag och D hade en fantastisk vecka i lilla torpet på Lovsjöbadens camping! Bara lugn och ro, skogspromenader och mys, och hur mycket blåbär och lingon som helst! September har varit bärmånad för oss – först björnbär och sedan lingon och blåbär! Det är sparad sommarsmak det!! ❤️ 

Lille E växer och är världens mest pratsamma och underbara unge ~ förstås! Idag ska jag träffa honom och hans fina föräldrar! Med alla sjukor vi har haft så har vi inte kunnat ses på ett tag, så det ska bli så härligt! 

Här hemma har det kommit upp grunden till ett staket ~ fortsättning på lördag med det jobbet. Hörnan där kaminen ska stå börjar ta form. Ni ska få se bilder sedan, men inte riktigt än!! 😊 Fönstren pratar vi om varje dag……att vi måste fixa dem så att vi kan täta dem! Det är så tråkigt jobb så vi kommer inte till skott liksom! Men nu kommer snart höststormarna, och när det börjar fladdra runt öronen på oss när vi sitter och äter så händer det kanske…. 😉

För övrigt har september inneburit att vi har börjat boa in oss ordentligt i huset. Känna in hur huset fungerar nu när vi bor i hela, hur vi använder rummen och om vi ska tänka annorlunda. En liten omändring av funktionerna på ovanvåningen blir det framöver, och så småningom också lite fix för att få ovanvåningen att hänga ihop med bottenvåningen ~ stil- och känslomässigt. Än så länge har vi inte gjort något åt ovanvåningen eftersom den redan var beboelig när vi flyttade in. Därför har den inte haft så hög prio. Men efterhand som vi blir sugna på nya projekt så kommer det att fixas där uppe!! Som ni förstår kommer vi aldrig att vara utan projekt i det här huset! 😄 Det passar oss!! 

Ha en fin dag där ute i livet! Ta vara på de små stunderna som ges dig!! ❤️

Kramar Catharina 

    (Foto: Matilda Andersson)

    
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s