Ett oväntat möte

Ikväll var vi med om något fullständigt osannolikt!! Vi gick kvällspromenaden med hundarna, som vanligt med pannlampa för att kunna se var vägen är! Precis när vi hade vänt för att gå hemåt igen såg vi två ögon i en trädgård bredvid oss. En räv! Den sprang några steg bort från oss, sedan var det som om nyfikenheten tog överhanden och den vände och kom närmre. Stod stilla och tittade på oss och hundarna. Sedan sprang den upp på vägen ca 25 meter ifrån oss, stod stilla en lång stund, kom närmre tills den var ca 10 meter ifrån oss, och gick sedan in i trädgården på andra sidan vägen. 

Där satte den sig på gräsmattan och tittade på oss! Kliade sig lite, kollade in oss igen. Gick en bit fram och studerade oss genom en buske, och följe sedan med oss när vi gick vidare. Tittade upp bakom en stenmur bara ett par meter ifrån mig!! 

Det var verkligen ett hallelujamoment!! Ingen av oss har varit med om något liknande!! Den var så nyfiken! Helt galet! Och jag är tacksam att jag efter lite velande bestämde mig för att stoppa ner kameran i fickan!! Det här kommer vi att leva länge på! 

Kramar Catharina ❤️

   
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s