Jag tänder ljus

Ännu en gång händer det. Att en sjuk människa skadar och dödar. Att lärare och barn drabbas. Att mitt i vår vanliga vardag rycks tryggheten undan under våra fötter, och vi blir smärtsamt medveta om hur sårbara vi är, hur fort livet kan förändras. 

Mina tankar går idag till dem som har drabbats av det grymma som har hänt i Trollhättan. All kärlek till barn och vuxna som drabbats ~ som mist en anhörig, en kompis, en kollega. All kärlek till alla dem som nu ska försöka bearbeta och få vardagen att fungera igen ~ på något sätt. 

Det finns inga ord! Det finns bara sorg över att det kan hända, över att någon ska behöva uppleva något sådant. En känsla av overklighet. En känsla av att ”det händer inte här”. En känsla av vanmakt. Det finns inga ord ~ bara sorg.

Men jag tänker också att vi får aldrig sluta tro på kärleken och godheten! Att vi får aldrig sluta ge kärlek vidare ~ i tro på att kärleken kan förändra något för någon! När vi drabbas av ondskan behöver vi kärleken som motvikt! När vi känner vanmakt behöver vi kärleken och omsorgen för att ge hopp och kraft att kämpa för det goda! Att ge kärleken vidare till dem som behöver den just nu, just här!

Ikväll tänder jag ljus för alla som på olika sätt har drabbats av det fruktansvärda som har hänt i Trollhättan. 

Låt oss tända ljus för kärleken! ❤️

Kramar Catharina 

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s