Lampdag

Hej alla fina!

Ikväll tittar jag bara in för att säga hej! Igår och idag har varit ganska dåliga dagar energimässigt. Men det har varit två bra dagar ändå för D har varit ledig, och när han är ledig flera dagar i rad så får vi nästan alltid ganska mycket gjort! Först vilar vi ett par dagar och sen fixar vi…..eller mest D…..

Igår blev det några fönster skrapade! Bara 2,5 fönster kvar nu! Tjohoooo!! Och idag har vi haft lampdag. Vi har satt upp och flyttat runt en del lampor – några som inte var så bra där de har suttit och några som inte har kommit upp alls efter flytten hit, eller efter den stora omflyttningen inom huset! Vi hade redan tidigare ganska många gamla lampor. Kanske inte riktigt från 1900-talets början, och kanske inte riktigt ”skolstil”, men ändå fina och funktionella. En del av dem har jag fått av en man som fanns i mitt liv och som har betytt mycket för mig. Han samlade genom åren på sig en massa gamla fina saker, bl.a. lampor. I hans garage hängde det hela taket fullt av lampor, och när man behövde en lampa så var det bara att gå ut och välja! Han har varit död i många år, och jag var inte lika intresserad av gamla saker då som nu, men jag tänker ibland på vilken lycka det skulle ha varit att få gå på skattjakt i Tures garage idag! Men några av de gamla lamporna hänger nu i vår gamla skola!! 

Tyvärr kan jag inte visa några bilder ikväll eftersom vi blev klara efter mörkrets inbrott och då är det svårt att fota. Bilderna får komma imorgon! 

En bild kan ni få! Över köksbordet har vi nu en fantastisk ljuskrona i smide som vi köpte för 30 kr på loppis för några år sedan!! Det var världens fynd, och jag älskar den! Nu har den hittat sin plats och snart ska den adventspyntas! ☺️

   
 
Nu ska jag strax trilla i säng, nöjd med vår ”lampdag”! Och när jag ligger i min säng så kan jag titta på morfars kristallkrona som nu hänger i sovrummet! Det är egentligen inte alls vi med kristallkrona, men den blev rätt fin i sovrummet! 😊 Det kommer en bild på det med….en annan dag! 

Sov gott!

Kramar Catharina ❤️

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s