Veckans fem bästa

Förra söndagen skrev jag att jag skulle göra en summering av veckan på söndagarna…..men eftersom det var första advent igår så blev det lite andra tankar! Så, här kommer veckans fem bästa; 

  

1. Finaste lampan kom upp i biblioteket 

Så skönt med ljus i taket! Inte för att vi har taklamporna tända så ofta, men ibland behöver man ju faktiskt det där riktigt bra ljuset för att kunna göra saker! Som D konstaterade; ”nu kan man ju städa på kvällen, och se vad man gör!” Ja, vi gläds alla åt olika saker! 

  
2. Bokhyllorna kom upp i förrådet och nästan alla banankartongerna är uppackade 

Bättre sent än aldrig! 1,5 år är ju ändå ganska…..lång tid! Fast fördelen med att det har dröjt med uppackningen är att vi rensade hårdare än vi hade gjort från början! Å andra sidan har vi ju fyllt på med prylar under tiden…..lite ärvt och lite loppis. Får kanske börja med principen ”en in – en ut”…. En annan dag! 

  

3. En fantastisk soluppgång 

På väg hem efter att ha lämnat J vid tåget i torsdagsmorse fick jag njuta av naturens underbara skådespel! En helt fantastisk soluppgång! Jag älskar de stunder då naturen påminner oss om det som vi inte kan påverka ~ naturens magi som vi får gratis och utan att prestera! 

  
4. En helg med vänner 

I helgen har huset varit fyllt av vänner! Massor av skratt, minnen, god mat och kärlek! Några av oss har känt varann i över 30 år, några har kommit till med åren och kärleken! Det är så häftigt att ses efter många många års uppehåll och känna att det inte är någon skillnad! Värmen, kärleken, jargongen…..allt bara finns där och vi fortsätter som om vi sågs i förra veckan! En galet härlig helg med regniga promenader och en massa mys och tokigheter! 

  

5. Första advent och nya vägar 

Det här blir två saker i en punkt! En fina första advent, med långfrukost med vännerna och tända första ljuset i vår fina fina adventsljusstake! Första advent är början på något nytt för mig. Alltid! I kyrkan börjar ett nytt kyrkoår, och jag känner alltid att det är som ett nyår ~ en nystart, med nya dagar och nya möjligheter! I veckan hade jag möte med försäkringskassan och de beslöt som togs då kan vara början på något nytt i min sjukskrivning. Början på en ny fas, med nya vägar att ta ställning till och nya dörrar att öppna. Vart de vägarna och dörrarna leder ~ det har jag ingen aning om just nu. Så jag försöker göra det som jag brukar försöka göra när jag hamnar i ett nytt vägskäl; stannar här tills jag vet vilken väg jag ska testa nu, vilken dörr jag ska glänta på! 

Första advent är både en början och ett slut! Avslutning på hösten och början på förberedelserna, väntan och längtan inför jul! Som vi får göra till en ljus och härlig tid! 

Det var min vecka! Idag avslutar vi dessutom novembermånad! Men kring det funderar jag kanske i morgon!

Kramar Catharina ❤️

   
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s