Möbelshopping i adventstid

Hej fina!

Idag har vi haft en heldag på Ikea. Med möbelshopping på listan. Kanske inte världens bästa tajming att handla möbler i adventstid….men det skyller jag vår katt för! För ett par veckor sedan blev han sur, så då tyckte han att det var okej att kissa i vår tv-rumssoffa! Visserligen hade vi tänkt byta ut den…..men inte just nu! Varken tidsmässigt eller ekonomiskt är möbelshopping på Ikea en bra idé två veckor före jul…. Men nu blev det som det blev, och om vi vill ha en soffa att sitta i under julhelgerna så var det bara att gilla läget! 

Så nu har vi ny soffa, nya fåtöljer och nya mattor! Det är inte lätt att ta foto på kvällen, men något smakprov ska ni få! Visserligen från biblioteket, men vi har bättre ljus där än i tv-rummet, så det var bara där jag kunde få hyfsade bilder!

 Biblioteket  
Biblioteket  Biblioteket 
Som ni kanske ser så har vi fortfarande inte några golvlister! Vi väntar ännu på snickarna som skulle satt upp dem före första advent….. Men den som väntar på något gott…..eller? 

Hoppas att ni har haft en fin dag! Tredje adventshelgen! Galet vad fort det går! Men det är väl så varje år antar jag! Nu ska jag krypa ner i sängen. Nöjd med de nya möblerna, och framför allt med att biblioteket börjar ta form! I veckan kommer de nya tapeterna….. Längtar!! 

Men, först kommer morgondagen! Kanske ska vi pyssla lite julkort då – jag och J! Vi får se vad vi känner för! 

Ses imorgon! 

Kramar Catharina ❤️

 Adventsdekotation  
Älskar naturens konstverk  Adventsljus 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s