Ett kallt mottagande 

Så kom vi då slutligen hem! Efter en runda på två timmar för att hämta upp alla hundar hos diverse hundvakter! Så skönt att äntligen – efter flera timmar i bilen – få sätta nyckeln i låset och komma in i farstun…… och konstatera att det är galet kallt – inomhus!!! 

Pannan har tydligen stannat, kanske igår, kanske redan i torsdagseftermiddag! I köket var det 9 grader, i hallen ännu kallare!! På ovanvåningen var det hela 12 grader! 

Tjohoo!! Men, det är då jag är såååå tacksam över våra två kakelugnar på ovanvåningen och kaminen i köket! Så nu brinner det i kakelugnar och kamin, pannan är igång och temperaturen kryper sakta men säkert uppåt! Det är ju en tröst eftersom temperaturen ute sakta men säkert sjunker

Middagen har avnjutits i tv-rummet där uppe, framför kakelugnen! Med massor av tända ljus, mössa, raggsockor, halsduk och tjocktröja! Ett par filtar och nån hund att värma sig med är inte heller fel! En kopp te på det så blir vi nog varm! Och nu njuter vi av, att efter tre härliga dagar iväg, få vara hemma på landet, i vår gamla lugna (men för tillfället ganska kalla) skola igen! 

I natt blir det pyjamas och raggsockor, och i morgon hoppas vi att temperaturen inne har kommit upp i det normala igen!! 

Allt löser sig! Det finns alltid något sätt att lösa ett problem på! Går det att lösa så är det ju inget problem! Går det inte att lösa – då får man hitta en annan väg kring problemet! När det inte är värre än en stannad panna och ett kallt hus så är det ju faktiskt inget problem på riktigt!! 

Nattinatti!! Ses imorgon!! ❤️

Kramar Catharina 💕

 Kakelugnen i gamla skolan  

Westbo Classic  Köket i gamla skolan  
Ljuskronan 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s