Om en krasch och en galet vacker vinterdag

Vi sov gott med raggsockor, tjocktröjor och filtar i natt, och i morse hade temperaturen nästan kommit upp i det normala! 

Vi vaknade till en sagolikt vacker morgon, med strålande sol och klarblå himmel! Frosten glittrade som tusen diamanter i solen! 

Jag vaknade till en krasch. Men det visste jag ju om. Allt har sitt pris, och mitt pris för några dagar iväg med familjen är minst lika många dagars krasch. Inget jag kan göra något åt. Det är bara att välja – och ibland väljer jag att göra det jag vill men inte orkar, och betalar sedan priset. Det är så det är – just nu. Så ser mitt liv ut – än så länge. 

Just idag gör det mig ledsen. För att jag vill orka. För att jag vill kunna umgås med folk, åka iväg, göra saker, jobba….. Utan att bli dränerad! Många gånger kan jag säga det jag brukar säga sådana här dagar; ”Det är så det är just nu. Det betyder inte att det kommer att vara så för evigt!” 

Men just idag kan jag inte det. Just idag blir jag bara ledsen och utled på min utmattade hjärna, på den förgångade utmattningsgropen och på hela situationen. Men då får det väl vara så då. Då får det vara en sådan dag idag.

Istället gläds jag över vår runda till havet! Solen som värmde lite! De galet vackra färgerna som blir när klarblå vinterhimmel möter vinterhav! Det låg en tunn ishinna i vikarna, och på klipporna var det gnistrande is! 

Hade det inte varit för att man nästan fryser fingrarna av sig när man fotograferar i -8 grader kyla så hade jag kunnat ta hur mycket bilder som helst idag! Jag älskar den värld som jag kan fånga med kameran!! Och det som inte går att fånga med kameran är det som är vackrast och mest magiskt! Det njuter jag av utan kamera!

Följ med mig till havet! 

 Stigen genom skogen  

Vinter vid havet

Jag tröttnar aldrig på den här vyn!

  Vinterhav  
Vinter vid badplatsen  Vinterhav 
Nu ska jag gå ut och se om jag kan fånga den otroligt vackra himlen! Vi har alltid så galet vackra solnedgångar när det är klart väder! Sedan ska jag ägna resten av kvällen åt att ligga på soffan!

Ha en skön kväll fina du! ❤️ 

Kramar Catharina 💕

 Vinter vid bryggan  

Svan på vinterhav  Svanar 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s