Vårt drömhem

Det är en väldigt underlig känsla att slå upp en av våra favorittidningar, Drömhem & Trädgård, och se vårt eget hus och hem! 

Även om vi visste att det skulle komma ett reportage någon gång under våren och sommaren så är det ändå lite overkligt! Det är liksom andras hem man tittar på, och inspireras av, i inredningstidningarna! 

Foto: Carina Olander


Det var förra året vid den här tiden som Anna Truelsen, stylist, och Carina Olander, fotograf, var här hos oss och fotade och pratade om vårt hus, vårt hem och renoveringen. En härlig dag då vi fick följa deras arbete på nära håll. Jag tycker det är så intressant att se andra yrken och få följa människor i deras arbete. Ju mer man vet om hur andra jobbar, och hur det går till, desto mer kan man förstå vilket arbete som ligger bakom. 

Resultatet av den dagen fjol kan ni se i bild och text i senaste numret av Drömhem & Trädgård. (Nr 6/2017) Man kan också kika in på Annas blogg, My Lovely Things, där bilderna finns! 

Idag har vi sommarväder! Så nu ska jag fortsätta njuta av solen och värmen, och sticka lite på ett par nya sockor – till vinterns sockförråd! 

Önskar er en härlig helg!

Kram Catharina 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s