Som en resedagbok

Livet är en resa! En resa där vi faktiskt inte vet vårt mål, utan det är vägen som är upplevelsen! Målet är inte i första hand att komma fram, utan att fylla vår resväg med det vi önskar, det vi älskar, det som möter oss!

Här i bloggen kommer jag att berätta lite, i ord och bild, om vad som händer i vårt liv tillsammans med vår fina gamla skola i Kulleryd! Det kommer att bli en del renovering, en del funderingar kring livet och en hel del bilder ur vår vardag!

Jag läste någonstans att ”ett hus äger man inte, det förvaltar man”! Fram tills vi började renovera skolan har jag tänkt renovering…..men ju mer jag läser om gamla hus och byggnadsvård, desto mer tänker jag på de orden och inser hur rätt det är! Huset har stått här sedan 1911, så oavsett om vi bor här lång eller kort tid, så kommer vi ändå bara att vara en liten liten del i husets historia! Det skapar en sorts respekt i mig inför huset! Jag är en ”gäst” här och då måste jag förvalta och vårda huset på bästa sätt så länge jag har förmånen att få vara en del av det! Det känns stort!!

Så den 28 april 2014 kommer alltid att vara ett speciellt datum för oss! Dagen då vi fick nyckeln till Skolan i Stora Kulleryd, och fick börja vår resa! Följ gärna med oss på den, och ta del av min ”resedagbok över livets resa”! 🙂

Kram till er, och njut av de små stunderna i livet!! ❤

  Bild

Framsidan på vårt hus

IMG_3579-0.JPG

Baksidan

IMG_3581-0.JPG

Gaveln på Lillskolan (som har varit småskola)

IMG_3577-0.JPG

Utedasset! Med åtta dörrar, och många dasshål! På ena sidan gick pojkarna, på andra sidan gick flickorna!

IMG_3406-0.JPG

2 reaktioner på ”Som en resedagbok

    • Ja det är det! Här finns så mycket möjligheter och potential!! Det är bara fantasin och ekonomin som sätter gränser! Och fantasi har vi gott om!! 🙂 Det är som sagt ett livsprojekt att äga ett sånt här hus!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s