Vem jag är….

…kan man inte beskriva med några få ord, lika lite som man kan beskriva dig med bara ett par ord! 😊
Men något lite kan jag berätta;
Jag heter Catharina, och min familj består av min man D, våra ungdomar; sonen O, hans fru M och deras pojkar E och D, och vår dottern J, som bor kvar hemma!
I ”flocken” ingår också fyra hundar!

Mitt liv är fyllt av hundar, katter, skog, hav, familjen, vänner, gamla hus, inredning, musik, fotografering, att skriva…..ja, jag älskar livet och det mesta som det rymmer!

Jag och familjen (dvs jag, D och J) lämnade i juni 2014 vårt nyrenoverade fina hus för att flytta till den gamla skolan i Kulleryd! ”Galenskap”, sa en del, ”vad härligt” sa andra! För oss var det ett underbart, läskigt, kittlande, vågat, spännande hopp från en trygg och invand vardag till något helt nytt! Och vi älskar vårt ”nya” liv! 🙂 ❤️

En del omvälvande saker har hänt i vårt liv de senaste åren, och ibland är förändring den enda vägen vidare! För parallellt med vår renoveringsresa så gör jag en resa tillbaka från en sjukskrivning pga utmattningssyndrom! Allt detta har skapat många nya tankar och funderingar i mig, och i min blogg vill jag dela med mig av mina tankar och bilder – ur vårt liv och om livet i allmänhet! Jag hoppas att Du ska få något litet tankekorn, en ljuspunkt, en idé med Dig på Din livsresa! Och dela gärna med Dig av Dina tankar och funderingar! ❤️

/Catharina

Följ gärna kullerydsskola på Instagram också! 💕


Hela vår härliga flock som består av fyra hundar….

IMG_3748.JPG

Alvin

 
IMG_3751.JPG

Billy

IMG_3756.JPG

Vega

 

Hugo

4 reaktioner på ”Vem jag är….

 1. Sätt just och låste senaste Drömhem och trädgård, njöt av de vackra bilderna på ett vackert hus och känslan i dem. Tittar vidare och inser att, den här människan känner jag igen! Det är ju mamman till en av de mest fantastiska ungar jag träffat under mina år i skola och barnomsorg! Än idag, ca 15 är senare minns jag allt jag lärde mig av O och hans kompis A under året på skolan. Vissa ungar sitter fast i minnet och hjärtat!
  Har låst lite på din blogg nu och känner igen mycket i mina egna tankar och värderingar. Härlig och gripande läsning om både hus och hälsa!
  Hälsningar Ingela

  Gillad av 1 person

  • Hej Ingela!!
   Så glad jag blev av att du skrev! Tänker på dig ibland och på hur viktigt du var för O! Och jag minns att vi var hemma hos dig inför någon sommaravslutning!
   O och A hänger fortfarande ihop! Inte lika tajta, men så är det ju när de växer upp och får sitt eget liv. O är gift och har två småkillar!
   Hoppas att allt är bra med dig!! Och tack för dina ord om bloggen! 💕
   Kram Catharina

   Gilla

 2. Där har gått 6 år i början på 40-talet. Bilden är från ”baksidan” med uppgången till fröknarna som bodde ovanpå. Elevernas ingång är på andra sidan.

  Gilla

  • Hej Arne!
   Vad roligt att du skrev några rader!

   Skolan är ett fantastiskt hus och vi är så tacksamma över att vi fick bo där och ge huset den kärlek det förtjänar! Tyvärr tog vi förra året det tråkiga beslutet att sälja skolan, pga hälsoskäl. Ett sådant hus kräver att man har orken att fortsätta lägga ner arbete på det, och tyvärr satte min hälsa stopp för det.
   Vi saknar skolan enormt mycket, men de nya ägarna ser också husets kvaliteter och kommer att fortsätta i samma anda som vi har börjat!
   Skolan har ju ett historiskt värde i bygden och många människor har minnen därifrån på olika sätt!

   Med vänliga hälsningar Catharina

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s